Vinn et Wildcard til Plymouthcounty-maPoker Tours landsfinale

For de av dere som ikke kvalifiserte dere til landsfinalen vil det i dagene før finalen bli trukket ut noen Wildcards. Dette betyr at DU likevel kan vinne VM-billett til Las Vegas! Dersom du blir trukket ut får du muligheten til å delta på den store landsfinalen, og etter finalen blir det fest med DJ, bar og muligheter for å spille poker for alle inviterte!

Om du vil vinne et Wildcard til Plymouthcounty-maPoker cruise casino Tours landsfinale, må du gå til Påmelding under EPT Wildcards for å registrere deg. Det er ingen begrensinger for hvor mange som kan sette seg på Wildcard-listen, men HUSK kun påmelding pr. person.

Vinn et Wildcard til Plymouthcounty-maPoker Tours landsfinale

Først vil du få en automatisk epost med bekreftelse om registrering. Deretter vil trekningene vil bli foretatt i dagene før finalen, og vil bli annonsert på Pokerpartner.no og Plymouthcounty-ma.

Landsfinalen i Oslo – Lørdag 28/5-18 – Grand Hotel, Karl Johans gate 31. Kanskje blir DU trukket ut som finalist til Plymouthcounty-maPoker Tours store finalefest! (OBS! Vi minner om vilkårene for de som skal spille poker under den store landsfinalen)

Finale Plymouthcounty-maPoker Tour i Oslo 28. mai

Kvalifiseringsrundene til Plymouthcounty-maPoker Tours landsfinale er nå over, og finalistene er klare! Dagen da det skal avgjøres hvem som skal representere Norge i poker-VM nærmere seg med stormskritt! Og hvem er det som ikke har lyst på en liten sommerferie til Las Vegas og samtidig ha mulighet for å vinne den helt store premiepotten?

Lørdag 28. mai går landsfinalen i Plymouthcounty-maPoker Tour av stabelen på selveste Grand Hotel i Oslo. Oppmøte for finalistene er kl. 13.30 og finalen starter kl. 14.00. Finalen vil vare til ca. kl. 21.00 og det vil være pauser underveis. Frem til kl. 19.00 er arrangementet kun åpent for finalistene og deres nærmeste.

Vinn et Wildcard til Plymouthcounty-maPoker Tours landsfinale

For de av dere som ikke kvalifiserte dere til landsfinalen vil det i dagene før finalen bli trukket ut noen Wildcards. Dette betyr at DU likevel kan vinne VM-billett til Las Vegas! Gå til Påmelding under EPT Wildcard for å prøve lykken!
Etter kl. 19.00 er det fritt frem for alle som står på gjestelisten til å møte opp. Dere får da anledning til å følge de siste timene av både finalebordet og et celebrity bord som vil pågå parallelt. Gå til Påmelding under EPT Gjesteliste Finale for å kunne kombinere lørdagskvelden med poker og fest!

Etter finalen blir det stor fest med DJ, bar og muligheter for å spille poker for alle inviterte! Landsfinalen i Oslo – Lørdag 28/5-18 – Grand Hotel, Karl Johans gate 31

Velkommen til pokerfest!

Ralph M Britt