Kort om poker

Poker er et enkelt spill som dreier seg om mer enn flaks og matematikk. Det krever god kunnskap om mennesker, psykologi og kroppsspråk. I tillegg handler poker også om strategi og bløffing.

Pokerbølgen har nå inntatt Norge for alvor, og hver dag sitter mer enn 20 000 nordmenn og spiller poker. Majoriteten av disse spiller norske nettcasinoer, hvor man kan spille til alle døgnets tider og mot spillere fra hele verden. På nettet er det enkelt å registrere seg, og man kan spille akkurat så lenge det passer.

En del spiller også i lokale pokerlag og investerer bl.a. i egne sjetonger, pokerduker og kortstokker. Den mest populære varianten av poker er Texas Hold’em, og mange spiller mens de ser pokerturneringer på TV.

Kort om poker

Pokermiljøet i Norge vokser veldig hurtig og det finnes allerede flere svært gode pokerspillere som hevder seg på internasjonalt toppnivå.

Som nevnt dreier poker seg om strategi og bløffing, og utfordringen er å satse stort på gode kort samtidig som de andre spillerne på bordet blir lokket med. Ofte kan man vinne på dårlige kort, og flere verdensmesterne har vunnet ved å kombinere nettopp strategi med bløffing.

Ofte er det ikke størrelsen på potten som betyr noe, men gleden av å slå andre. Poker er i utgangspunktet et enkelt spill, og med litt trening kan også du bli god nok til å vinne mange potter. Nettstedene tilbyr alt fra gratisbord hvor man kan øve, til bord med potter i alle størrelser.

Kom i gang og få deg ditt eget pokeransikt!

Ralph M Britt